Waterkampioen

Dit is een superhandige uitgevers app. Hiermee kunnen abonnees van Waterkampioen (één van de belangrijkste Nederlandse watersporttijdschriften) de digitale versie van het magazine op hun iPad lezen.

Ook al zijn ze onderweg of hebben ze haast, met slechts een paar tapjes kunnen de gebruikers in de overzichtelijke inhoud komen.

Hiervoor hebben ze niet meer dan 2 gegevens nodig:

  • Het abonneenummer
  • De postcode

Er zijn ook andere eigenschappen die de magazine app erg populair maakt onder lezers. Allereerst heeft het een gebruiksvriendelijk en intuïtief ontwerp waar mensen in een mum van tijd aan gewend raken.

Daarnaast biedt de app een geavanceerde zoekfunctie, waarmee gebruikers moeiteloos door het magazine kunnen browsen, op zoek naar bepaalde informatie. De app beschikt ook over een notificatiesysteem.

Tot slot maakt de Waterkampioen uitgevers app het erg makkelijk voor niet-abonnees om het tijdschrift via iTunes aan te schaffen.

Bekijk in App Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>