Groei & Bloei

Deze app is bestemd voor abonnees van het bekende tuintijdschrift Groei & Bloei. De app maakt het lezers mogelijk om de inhoud van het magazine op hun iPhone of Android apparaten door te bladeren.

Het komt er op neer dat lezers met een online abonnement op Groei & Bloei eenvoudig en op elk moment toegang krijgen tot de inhoud. Ze hebben maar twee dingen nodig:

  • Hun abonneenummer
  • Hun postcode

Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt de app extra hanteerbaar. Daarnaast hebben we hoogwaardig inzoom/uitzoom functies ingevoerd, waarmee de lezers een kwalitatief leesniveau genieten. En natuurlijk beschikt de app ook over een betrouwbaar notificatiesysteem.

In de toekomst volgen er updates van de app met nieuwe features. Daarmee krijgen gebruikers toegang tot fotogalerijen en films uit het magazine.

Lezers zonder abonnement zijn zeker niet uitgesloten. Zij kunnen het tijdschrift kopen of een online abonnement op onze uitgevers app nemen via Google Wallet en iTunes.

Bekijk in AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>